Bestyrelsesmøde 13.11.2022

Bestyrelsesmøde i GTTS søndag 13/11 – 2022 kl. 10.00

Dagsorden

  1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde 20/8 – 22
  2. Planlægning af aktiviteter i løbet af sommeren 2022 især med fokus på generalforsamlingsweekenden 15-16/7
  3. Er der interesse i, at GTTS bliver teltejer?
  4. Er alt på plads vedrørende den nye bestyrelse og vores bankkonto?
  5. Kontingentindbetalinger. Skal der rykkes i år? I givet fald hvordan?
  6. Sidste nyt om udstykning
  7. Oprydning i sving ved Vibrogaard
  8. Tovholdere til aktiviteter i 2023
  9. Depotfunktion
  10. Evt.

Til stede: Finn S. Olsen, Poul Hansen, Kristian Thiede, Annett Fjeldborg, Berit Pedersen, Lars G. Hansen. Afbud fra Anne Sibbernsen.

Ad 1: Referatet fra sidst godkendes. Næste bestyrelsesmøde afholdes dog 13/11 og ikke 27/11.

Ad 2:Vi diskuterer igen eventuelle aktiviteter i generalforsamlingsweekenden. Vi er enige om, at vi skal have en hoppeborg, måske arrangere et børneløb, måske krabbefangst fra badebroen, måske rejse et telt til bl.a. loppemarked, fadøl, sodavand, is, pølser?, Vi talte om Ebeltoft Gårdbryggeri, Andersen Winery, Viborg Bryghus, Hancock, Brugsen. Vi har ikke som håbet fået de unge i tale, men de har nok travlt med så meget andet. Overvejer at gøre opmærksom på GTTS-arrangementer vha streamers fra Twin Design på Nyholm. Berit bestiller hoppeborg. Lars kontakter ejerne af grunden ved Karinavej og Twin Design.

Ad 3: Niels Trangbæk, Tangvej har tilbudt os et telt. Kan skønsmæssigt rumme 30-40 personer. Har været anvendt i forbindelse med arrangementer i Rønde. Vi har takket ja, og nu ligger teltet på Metholm. Tanken er, at vi kan anvende det ved arrangementer i GTTS regi, men også at det kan lånes eller lejes ud.

Ad 4: Tæt på. Poul ordner det sidste.  Kassereren og formanden bliver de eneste tegningsberettigede.  Vi skal på et tidspunkt have godkendt en vedtægtsændring om det. Dirigenten på generalforsamlingen skal overfor banken godkende referatet. Poul kontakter Bjarne Simonsen om det.

Ad 5: Vi har fået 225 kontingentindbetalinger med navn og 20 uden navn og adresse. Vi har rykket elektronisk i september. Vi finder ikke grund til at rykke fysisk for yderligere  indbetalinger. Annoncørerne har betalt for deres annonce. Knebel El-Teknik er ophørt. Måske spørge Følle El om en annonce næste år, eller vi kan flytte HedeDanmarks annonce til den ledige plads.

Ad 6: Forslaget til udstykning er færdiggjort af Syddjurs Kommune i helt uændret form. Nu skal det så i lokalplanshøring. Vi kender ikke tidshorisonten for dette.

Ad 7: Der er fortsat ikke gode oversigtsforhold vest for Himmervej. Lars kontakter ved lejlighed igen Svend Erik Sørensen (ejer af grunden) herom.

Ad 8: Tovholdere vælges som følger:

Strandrensning: Kristian som sikkert kan få hjælp af bl.a. Flemming.

St. Hans: Poul med hjælp af bl.a. Annett, der har lovet at lave heksen. Måske vil Jørgen være med til at skaffe grene mm til bålet. Lars finder båltaler.

Generalforsamling. Lars sørger for planlægningen, forplejning mm.

Aktiviteter i gf weekenden: Fælles ansvar. Berit bestiller hoppeborg. Se også pkt. 2.

Ad 9: Finn er indtil videre depotbestyrer. Finn kontakter Jørgen om, hvad der skal ske med de ting, Jørgen indtil videre opbevarer.

Ad 10: Ny aftale om affaldssortering fra engang i 2023. Lars kontakter et lokalt tømrerfirma om en ensartet løsning til skjul for de 3 affaldsbeholdere.

Næste møde er aftalt til søndag 26/2 – 2023. Hvem lægger hus til denne gang?

 

Mvh

Lars