Sommeraktiviteter 5-6-7 juli 2024

Sommeraktiviteter
Efter et par år uden særlige sommeraktiviteter prøver vi igen. Derfor skal du allerede nu markere dagene 5-6-7 juli i kalenderen.


Teltet sætter vi op i fællesskab fredag 5. Juli kl. 15.00. Du er meget velkommen til at hjælpe. Så klarer vi det hurtigt. Fredag eftermiddag er hoppeborgen på plads på Begtrupvig Strandvej ved Carinavej.


Lørdag 6. juli vil der være aktiviteter i teltet fra kl. 10 til mindst kl. 15.
Vi arrangerer loppemarked i teltet. De sjoveste lopper er dem, vi hver især kommer med, så kig i gemmerne og se, hvad du tænker andre kan bruge.
Der planlægges også stenmaling i teltet, og så vil der blive mulighed for at prøve paddleboards (SUP) med instruktør. Undervejs vil der være sodavand og øl, kage og måske slush ice. Vi håber mange får lyst og lejlighed til at kigge forbi.


Lørdag aften kan teltet bruges til fællesspisning med naboer og venner. Vi vil sørge for, at grundejerforeningens grill er tændt fra kl. 18. Hvis I ikke ønsker at spise i teltet, opfordrer vi til, at man spiser sammen med nogle af naboerne hjemme på terrassen.
Vi tænker det kan blive en hyggelig aften.


Søndag 7. juli er der som på alle andre dage mulighed for et morgenbad, og så er der generalforsamling i teltet kl. 11.00. Det tager normalt ca. 1½ time.
Herefter hjælper vi hinanden med at tage teltet ned, og der er selvfølgeligt lidt at drikke til alle dem, der hjælper til. Til sidst siger vi tak til hinanden for en forhåbentlig god week-end. Vejrudsigten ser allerede lovende ud.
Detaljer omkring tidspunkter vil fremgå af vores hjemme- og facebookside.