Bestyrelsesmøde 25.06.2023

Bestyrelsesmøde i GTTS søndag 25/6 – 2023 kl. 10.00

Dagsorden

  1. Godkendelse af referat fra 26/2 - 23.
  2. GTTS folder 2022. Bemærkninger til omdeling, kontingentindbetalinger mm
  3. Strandrensning og Sankt Hans overstået. Evaluering.
  4. Er vi ved at være klar til GF? Kopi af regnskab 2022 til omdeling. Budget 2023.
  5. Bestyrelsesvalg. Berit og Finn er på valg. Berit ønsker ikke genvalg. Finn er villig til genvalg. Formanden og de 2 suppleanter er på valg. Jeg håber alle stiller op. Vi har brug for yderligere et medlem af bestyrelsen eller som suppleant. Vi skal have prikket nogle skuldre.
  6. Vi skal have snakket om en ledig revisorpost.
  7. Forslag til indhold i beretningen.
  8. Status på aktuelle sager. Adgangsvejene, 3 spande til hver, Jordvej/Månevej.
  9. Hjemmesiden, Facebook
  10. Evt.
  11. Det næste møde allerede aftalt til lørdag 19/8. Hvor holder vi det?


Til stede: Finn, Poul, Kristian, Berit og Lars. Afbud fra Annett og Anne.

Ad 1: Referatet fra sidst godkendes.

Ad 2: Alt gik smertefrit. Ingen ubehageligheder. Det ser foreløbigt ud til, at det sædvanlige antal betaler kontingent. Poul rykker for indbetaling i løbet af sommeren vha de tilgængelige mailadresser. Det ser ud til vi også i år kan undgå en fysisk rykkerskrivelse.

Ad 3: Vellykkede arrangementer, som vi regner med at fortsætte stort set uændrede. Bålet fik vi ikke tændt grundet afbrændingsforbud i hele Vest-Danmark. Vi håber at finde en mulighed for at brænde bålet af engang i løbet af sommeren, når forbuddet er hævet og vi har fralandsvind.

Ad 4: Vi gennemgår kort generalforsamlingen. Poul medbringer et antal eksemplarer af regnskabet for 2022 med revisorernes underskrifter. Vi ser frem til et lille overskud også i 2023 og foreslår uændret kontingent på kr. 100 ved generalforsamlingen. Generalforsamlingen afholdes i Tved Forsamlingshus. Alle aftaler skulle være på plads, men Lars sikrer sig med forsamlingshuset, at intet er glemt.

Ad 5: Berit og Finn er på valg til bestyrelsen i år. Berit ønsker ikke genvalg. Lars genopstiller som formand, men afventer andre kandidater. De to suppleanter Anne og Kristian er på valg. Kristian ønsker genvalg. Det håber vi Anne også gør. Suppleanterne forventes også at stille op til bestyrelsesvalget. Vi regner med at komme til at mangle en person til bestyrelsen som medlem eller suppleant. Vi har ikke rigtigt nogle kandidater i sigte. Finn havde et par kandidater, men har efterfølgende meddelt, at de ikke er interesserede. Vi tænker videre. Vi har lyst til at få et medlem ind, der er yngre end vores gennemsnitsalder.

Ad 6: Helle udtræder som revisor. John tilbyder at fortsætte. Berit har tilbudt at overtage en revisorpost. Vi har også spurgt Kjeld Basse, der sammen med John er revisor i Begtrup Vig Vandværk.

Ad 7: Det ønskes, at formanden orienterer kort om de miljøgener, der er i vores område – især problemerne omkring havneudvidelsen i Århus samt om Marselisborg Renseværk. Kristian vil gerne besvare spørgsmål til bestyrelsen fra deltagerne.  Vi har også et ønske om en ny diskussion vedrørende den traditionelle sommerfest, der nu har holdt pause i 2 år samt om øvrige sociale aktiviteter i foreningen.                

Ad 8. Intet nyt om adgangsveje til de nye grunde ved Himmervej. Lokalplanen er fortsat ikke kommet i høring. Vi nærmer os overgang til ny renovationsordning. Svend Erik Sørensen arbejder stadig med en fælles løsning til afskærmning. RenoDjurs har også et forslag, som måske fortsat kan ses på genbrugspladsen i Knebel. Lars kigger forbi. Beboerne på Månevej ønsker at skraldespandene til husene på Jordvej fremover skal stå og tømmes fra Jordvej. De har hidtil stået ud mod Månevej. Der er sendt et brev rundt til beboerne på Jordvej og Månevej efter aftale med RenoDjurs.

Ad 9: Vores Facebookside har været hacket, men Finn har etableret en ny side, som vi vil reklamere for ved generalforsamlingen. Hjemmesiden redigeres udelukkende af vores webmaster. Den er for det meste opdateret.

Ad 10:                                                                                                                             

A. Vi har taget de nye beachflag i brug. De er fine.                                                        '

B. Fredag 14/7 kl. 16.00 mødes så mange af os som muligt ved Karinavej for at rejse hoppeborgen og vores nye telt. Finn henter hoppeborgen, Lars henter teltet. Kl. 17-19 er der øl og vand til forbipasserende. Samme prøver vi at arrangere lørdag 15/7 kl. 12-14 og 16-18. Lørdag kl.14 er der generalforsamling i begge vejlaug. Vi tager teltet ned søndag 16/7 efter generalforsamlingen. Vi har fået tilladelse af Vibeke og Claus på Karinavej til at sætte telt og hoppeborg op. Vibeke og Claus lægger strøm til. Beachflagene sættes op weekenden forinden. Finn er tovholder på det. Bemanding af teltet fredag og lørdag aftaler vi pr. mail.                                                                        

C. Vi diskuterer om den ønskede vedtægtsændring er fornuftig. Nogle kunne synes, at sikkerheden for aktiverne i foreningen mindskes. Vi ønsker ændringen af praktiske årsager i forhold til bankens overholdelse af GDPR forskrifterne. Banken har i øvrigt foreslået en sådan løsning.

Ad 11. Næste møde afholdes som socialt møde lørdag 19/8. Vi mødes til bestyrelsesmøde inklusive konstituering kl.16 på Herculesvej 24. Den sociale del afholdes hos Rie og Poul, Metholmvej 14 kl.18.30. Der er forhåndsafbud fra Annett.

Begtrup Vig 27/6 – 2023

Lars