Skip navigation

Velkommen til Begtrup Vig

en vidunderlig vig i den sydlige del af MOLS

Velkommen

Bestyrelsen for grundejerforeningen byder jer velkommen til Begtrup Vig - Danmarks skønneste sted. Medlemskab af foreningen er frivilligt, men vil du støtte det arbejde, foreningen gør for området, så meld dig som medlem ved at indbetale årskontingentet på 100 kr.

Grundejerforeningen for Thorup og Tved Strand - forkortet GTTS - har sit hjemsted ved Begtrup Vig og vi vil forsøge at fortælle dig hvad vi laver, hvad vi håber på at komme til at lave samt lidt om områdets historie.

Grundejerforeningens medlemmer er ejere af ejendomme på Thorup og Tved Strand. Vi har forhandlinger med offentlige myndigheder o.a., så det er en god ide at være medlem af Grundejerforeningen, så vi i fællesskab kan varetage vores interesser. 

Grundejerforeningen kan gå aktivt ind i medlemmernes problemstillinger og foreslå eventuelle løsninger ligesom Grundejerforeningen altid vil være behjælpelig med at videregive medlemmerne oplysninger om forskellige offentlige forhold, der kan have indflydelse på medlemmernes ejendomme og deres drift. 

Vi håber at alle vil passe på området og tage hensyn til hinanden og tænke sig om ved støjende adfærd.

Informationer fra GTTS