Skip navigation

Velkommen til Begtrup Vig

en vidunderlig vig i den sydlige del af MOLS

Aflysning af sommeraktiviteter på grund af COVID19

Bestyrelsen i GTTS har efter moden overvejelse valgt at aflyse de fleste af årets planlagte aktiviteter af hensyn til coronavirus. Vores fornemmelse er, at mange stadig er bange for at mødes til i princippet unødvendige aktiviteter.

  • Der bliver derfor intet St. Hans bål i GTTS regi 23/6 - 2020
  • Sommerfest og loppemarked 18/6 er også aflyst.

Derimod afholder vi generalforsamlingen  som planlagt søndag 19/7 2020 kl. 11.00  men på Café Thorup Mejeri, Pakhusvej 17, 8420 Knebel. Grundejerforeningen byder på lidt at spise fra pølsevognen udover øl og vand.

Velkommen

Bestyrelsen for grundejerforeningen byder jer velkommen til Begtrup Vig - Danmarks skønneste sted. Medlemskab af foreningen er frivilligt, men vil du støtte det arbejde, foreningen gør for området, så meld dig som medlem ved at indbetale årskontingentet på 100 kr.

Grundejerforeningen for Thorup og Tved Strand - forkortet GTTS - har sit hjemsted ved Begtrup Vig og vi vil forsøge at fortælle dig hvad vi laver, hvad vi håber på at komme til at lave samt lidt om områdets historie.

Grundejerforeningens medlemmer er ejere af ejendomme på Thorup og Tved Strand. Vi har forhandlinger med offentlige myndigheder o.a., så det er en god ide at være medlem af Grundejerforeningen, så vi i fællesskab kan varetage vores interesser. 

Grundejerforeningen kan gå aktivt ind i medlemmernes problemstillinger og foreslå eventuelle løsninger ligesom Grundejerforeningen altid vil være behjælpelig med at videregive medlemmerne oplysninger om forskellige offentlige forhold, der kan have indflydelse på medlemmernes ejendomme og deres drift. 

Vi håber at alle vil passe på området og tage hensyn til hinanden og tænke sig om ved støjende adfærd.

Informationer fra GTTS